Image
Image
Image
Image

Beslaglegging of woningontruiming?

Van Doorn helpt u snel en vakkundig binnen

Bij een beslaglegging of woningontruiming gaat u goed voorbereid te werk. Om alles vlekkeloos te laten verlopen, heeft u een vakkundige slotenmaker nodig die u toegang kan verschaffen tot elk pand. En die vakkundige slotenmaker vindt u bij Van Doorn openingstechnieken. Het is niet voor niets dat wij regelmatig helpen bij uitzettingen en assistentie van de deurwaarder en woningcoöperaties. Want wij openen alle deuren zodat u gewoon uw werk kunt doen.

Wij openen elk slot zonder schade

Bij ontruimingen komt u vaak voor dichte deuren te staan. Gelukkig hebben sloten voor ons geen geheimen meer, want Van Doorn is een echte specialist in openingstechnieken. Wij krijgen elk slot in een mum van tijd open, hoe stevig dit slot ook is. Daarbij zorgen wij ervoor dat er geen schade aan de deur of de deurpost ontstaat. U wilt het pand immers zo spoedig mogelijk weer in gebruik nemen, en daar kunt u geen schade bij gebruiken. Laat dat maar aan ons over.

Van Doorn is dé slotenmaker van Midden-Nederland

Van Doorn openingstechnieken is gevestigd in het midden van het land. Dus of u nu assistentie nodig heeft in Gelderland, Utrecht, Brabant of Zuid-Holland: wij zijn altijd snel ter plekke. U kunt ons natuurlijk inschakelen voor een eenmalige dienst. Want als u een slotenmaker buiten uw eigen regio nodig heeft, wilt u toch graag samenwerken met een vakman op wie u kunt vertrouwen. Maar wij doen ook graag zaken met u als u een vaste partij zoekt voor ontruimingen en beslagleggingen. Zo heeft u altijd een betrouwbare partner aan uw zijde.

Profiteer van een complete service

Bij Van Doorn profiteert u van een complete service. Want wij zorgen er niet alleen voor dat de deur geopend wordt, maar wij monteren ook meteen een vervangend slot. Tevens kunnen wij in onze mobiele werkplaats direct een extra set sleutels bijmaken. Hierdoor kan de woning weer snel in gebruik genomen worden.
Dus heeft u een vakkundige slotenmaker nodig die u van dienst is bij woningontruimingen? Laat dan uw gegevens achter. Wij nemen snel contact met u op om alle mogelijkheden door te spreken.

Bel ons op 0418-745041

of vraag direct uw offerte aan