Wegens gebrek aan capaciteit is het t/m mei 2022 niet meer mogelijk om ruiten te plaatsen.


Schuifpui glas vervangen

Schuifpui ruit lek of kapot? - Last van tocht bij de schuifpui?

Een schuifpui slijt tijdens het gebruik en dit geldt ook voor het glas. Ziet u daarom sinds kort vocht aan de binnenkant van het schuifpui glas of bij beide schuifpui ramen? Of zit er een dikke barst in het schuifpui glas door een ongelukje? Voelt u sinds kort meer tocht in de kamer die vanaf de schuifpui komt?

Dan is de kans groot dat u schuifpui ramen kapot zijn. Gelukkig is dit probleem eenvoudig te verhelpen door het glas van de schuifpui te laten vervangen.

Schuifpui raam vervangen Schuifpui glas vervangen Schuifpui glas vervangen

Met onze apparatuur kunnen we het schuifpui glas snel demonteren en vervangen.

Bespaar +€1000,- met nieuw glas ipv een nieuwe schuifpui

Wat kost het vervangen van het schuifpui glas?

Het vervangen van schuifpui glas kost ongeveer €500,- per ruit. Dit hangt nog af van de afmetingen van de schuifpui en het type glas. Een kleinere ruit is bijvoorbeeld goedkoper dan een groter raam.

Een nieuwe schuifpui kost echter al gauw minimaal €2500,-. Voor circa €500,- per schuifpui ruit heeft u weer een goed werkende schuifpui in plaats van €3000,- voor een nieuwe schuifpui.


Nieuwe schuifpui

€2500

Vanaf

Wat kost een hor voor een schuifpui


  • Duur

  • Kost veel tijd

  • Niet nodig

Dit wil ik niet

Schuifpui glas hr, hr+ of hr++

Bij het vervangen van het schuifpui glas gebruiken wij altijd dubbelglas. Een extra optie is zonwerend glas wat ervoor zorgt dat er minder lichtval in huis komt.

De varianten die we tegenkomen zijn:

  • Schuifpui glas hr++
  • Schuifpui glas hr+
  • Schuifpui glas hr

Schuifpui glas hr++ heeft de meeste isolatiewaarde en heeft daardoor vaak de voorkeur. Bij oude aluminium schuifpuien kan bijvoorbeeld maximaal schuifpui glas hr+ geïnstalleerd worden.

Van Doorn

Bel ons op 0418-745041

Of vraag direct uw vrijblijvende offerte aan

pijl-actie
  • Toegestane bestandstypen: jpg, png, pdf, gif, jpeg, Max. file size: 500 MB.
    Op basis van de foto's van de schuifpui kunnen we een offerte op maat maken.
* We berekenen €95 kosten voor het inmetendie we in minderheid brengen bij opdracht.

Ervaringen met schuifpui reparaties

Van Doorn 's morgens gemaild, 20 minuten later teruggebeld door een zeer vriendelijke medewerkster, die meteen duidelijk kon uitleggen wat de werkzaamheden zouden inhouden en aansluitend meteen een offerte in de mail gekregen. Omdat de monteurs bij ons in de buurt aan het werk waren konden ze direct komen. Zeer vriendelijke en vakkundige monteurs die de klus naar volle tevredenheid hebben geklaard! De deur heeft nog nooit zo soepel gelopen. Ook de prijs was alleszins redelijk, kortom een zeer tevreden klant.Rob Kallansee
Goede afspraken en een duidelijke offerte. Prima en vakkundige werklui die weten wat ze doen. Werken netjes.. De rekening was gelijk aan de offerte... CHAPEAU...NikiFalster

Offerte aanvragen voor glas vervangen?

Het schuifpui glas laten vervangen? Vraag dan direct een offerte aan bij Van Doorn Openingstechnieken. U ontvangt op werkdagen binnen 24 uur reactie!

Neem contact met ons op voor een offerte op maat en de juiste keuze voor het type glas.

Offerte aanvragen