ImageImage

Van Doorn laat u niet buiten staan

De meeste woningen en bedrijfspanden zijn met stevige sloten goed afgesloten. Raakt u uw sleutel kwijt dan heeft u meteen een probleem. Gelukkig bent u met de goede service van de slotenmaker snel weer binnen. Maar wij zijn er niet alleen voor particulieren. Onze spoedservice is er namelijk ook voor hulpdiensten en deurwaarders. Want soms is het nodig dat u u zichzelf toegang verschaft.

De slotenmaker krijgt elk slot open

Staat u opeens voor uw eigen deur en kunt u uw sleutels nergens meer vinden? Of heeft uw kind u plotseling buitengesloten? Op deze momenten wilt u graag direct geholpen worden. Als professioneel slotenmaker weten wij uw probleem vakkundig op te lossen. Door onze jarenlange kennis en ervaring hebben sloten geen geheimen meer voor ons. En omdat wij werken met de beste materialen en nieuwste technieken, kunt u erop vertrouwen dat u snel weer toegang tot uw woning heeft.

Snel ter plekke met onze spoedservice

Hulpdiensten komen vaak voor een dichte deur te staan. En dat terwijl snelheid geboden is. Daarom staan wij met onze geavanceerde openingstechnieken onder andere klaar voor politie, brandweer of ambulancepersoneel. Want bij calamiteiten heeft u een echte specialist nodig. Ook voor deurwaarders blijft de deur regelmatig gesloten. Als u gemachtigd bent om naar binnen te gaan, helpen wij u graag. Met onze spoedservice zijn wij zelfs al binnen 45 minuten ter plekke, mits u zich in een van onze regio’s bevindt. Zo zijn wij actief in Utrecht, Gelderland, Zuid-Holland, de Betuwe en Brabant.
Heeft u onze diensten nodig? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.
Neem contact met ons op
Bel 0418-745041
of vul het contact formulier in