SPOEDSERVICE
Bel 0418-745041

Slotenmaker in Ede

Staat u voor een dichte deur en komt u uw huis, kantoor of bedrijfspand niet meer in? Het kan ons allemaal overkomen, want er kunnen vele oorzaken zijn voor het feit dat u onverwacht bent buitengesloten. Mogelijk bent u uw sleutel vergeten, is de buitendeur dichtgewaaid of is uw sleutel afgebroken. Maar het kan ook zijn dat u uw sleutel bent verloren, deze gestolen is of dat er een poging tot inbraak bij u thuis is geweest. Van Doorn Openingstechnieken helpt u in alle gevallen snel en vakkundig uit de brand. Als gecertificeerd slotenmaker in Ede openen wij deuren die voor anderen gesloten blijven.

Van Doorn opent sloten voor particulieren, bedrijven en hulpdiensten

Het openen van gesloten deuren zonder sleutel is vakwerk. De specialisten van Van Doorn Openingstechnieken zijn zeer bedreven in het openen van sloten, vaak zonder schade toe te brengen aan het slot, de deurpost of het kozijn. Zij beschikken over de benodigde certificaten en het openingsgereedschap om op niet-destructieve of – als het niet anders kan – destructieve wijze sloten te openen. Van Doorn Openingstechnieken staat als ervaren slotenmaker in Ede 24 uur per dag en 6 dagen per week klaar voor particulieren, bedrijven en hulpdiensten.

Kies voor een gecertificeerde slotenmaker in Ede

Komt u uw huis niet meer in, omdat u uw sleutel kwijt bent, deze afgebroken is of u buitengesloten bent doordat u de deur achter u heeft dichtgetrokken terwijl uw sleutels binnen liggen? Of hebben inbrekers uw slot geforceerd in hun poging om binnen te komen? Voorkom verdere schade en neem direct contact op met uw slotenmaker in Ede. De getrainde medewerkers van Van Doorn Openingstechnieken zorgen ervoor dat u snel weer toegang tot uw woning heeft. Zij kunnen tevens meteen de eventuele schade aan de sloten en cilinders herstellen. Ook voor bedrijven bieden wij met onze geavanceerde openingstechnieken altijd een vlotte en adequate oplossing.

Van Doorn staat ook klaar voor de hulpdiensten en bij ontruimingen

Van Doorn Openingstechnieken verleent ook regelmatig assistentie bij hulpdiensten als de politie, brandweer en ambulance. Als slotenmaker in Ede met de juiste certificaten, wordt Van Doorn bovendien gevraagd om – in aanwezigheid van politie en deurwaarder – sloten te openen tijdens ontruimingen. Van Doorn Openingstechnieken is onderdeel van Van Doorn Montage en Onderhoudsbedrijf. Naast slotenmaker zijn wij ook specialist in montage en onderhoud, sleutels, hang- en sluitwerk en inbraakpreventie. Wij zijn 365 dagen per jaar bereikbaar en altijd snel ter plaatse. Probeer niet snel uw slot te forceren met alle schade van dien, maar schakel een professioneel bedrijf in. Dan bent u bij Van Doorn Openingstechnieken aan het juiste adres. Als gecertificeerd slotenmaker in Ede bieden wij dag en nacht geavanceerde oplossingen voor uw slotprobleem.

Wij zijn snel ter plaatse, zodat u weer even snel toegang heeft tot uw huis, kantoor of bedrijfspand. Wilt u meer informatie? Neem gerust contact met ons op. Vul het antwoordformulier in of stel uw vraag telefonisch via 0418-745041of per mail via info@openingstechnieken.nl. Wij nemen vervolgens zo snel mogelijk contact met u op.

Neem contact met ons op
Bel 0418-745041
of vul het contact formulier in