Hefschuifpui reparatie

Reparatie op locatie

Heeft u problemen met uw hefschuifpui? Openingstechnieken is gespecialiseerd in het repareren van hefschuifpuien van het merk GU.

Hefschuifpui reparatie van bekende problemen

Een GU hefschuifpui bestaat uit twee individuele systemen: het hefslot en de loopwielen. De loopwagens zijn de basis van uw hefschuifpui. Deze zorgen ervoor dat uw hef schuifpui goed functioneert. Het is dus noodzakelijk dat deze onderdelen goed zijn afgesteld. Wanneer de loopwagens versleten zijn komt uw pui lager te staan. Hierdoor kan het hefslot niet meer naar behoren functioneren. Als één van deze twee systemen of beide niet goed werken heeft u niet het gemak en plezier van uw hef schuifpui zoals u graag wilt. Bij een complete vervanging moet dan ook gelijk het hefschuifbeslag vervangen worden door een nieuwe hendel.

Schade voorkomen door professionele werkwijze

Wanneer een schuifpui gerepareerd moet worden, dan is het bijna altijd noodzakelijk dat  deze eruit gehaald moet worden. Het demonteren van de schuifdeur is risicovol en kan bij onzorgvuldig handelen lijden tot levensgevaarlijke situaties, daarbij als de schuifdeur eruit is moet deze ook ergens blijven, hierbij is het niet wenselijk dat de schuifdeur op de grond ligt, met alle kans op beschadigingen aan uw vloer en/of schuifdeur.

Van Doorn openingstechnieken werkt met een geavanceerde lift, waardoor de werkzaamheden ARBO veilig en verantwoord uitgevoerd kunnen worden en de schuifdeur niet op de grond ligt maar op ergonomische werkhoogte. Dit helpt om schade te voorkomen.

Mocht er door het toedoen van van Doorn Openingstechnieken toch schade ontstaan bij het repareren van de schuifpui, nemen wij deze schade op ons. Zo bent u volledig zonder risico’s.

Binnen enkele uren opgelost

Van Doorn Openingstechnieken belooft u dat we binnen enkele uren uw problemen met uw hefschuifpui hebben verholpen. Wij vervangen loopwagens, rubbers en/of het hefslot met materialen uit de GU hef schuifpui-serie. Desgewenst kunnen wij het schuifpuislot(en) vervangen door een slot waarop de centrale huissleutel ook past. En dat allemaal bij u aan huis.

Hefschuifpui reparatie aanvragen?

Wilt u uw hefschuifpui laten repareren of vervangen? Vraag dan een offerte aan via het contactformulier of bel ons via 0418-745041. U krijgt van ons een duidelijke prijsopgave om uw hef schuifpui te repareren of te vervangen. Nadat u de offerte hebt goedgekeurd, maken wij een afspraak met u om de hef schuifpui te repareren.

Kosten jaarlijks onderhoud hefschuifpui?

Wilt u lang genieten van uw (GU) hefschuifpui? Dan is onderhoud daarbij van essentieel belang. Jaarlijks onderhoud is van essentieel belang voor langdurig comfort en voorkomt vroegtijdige slijtage. Openingstechnieken onderhoud uw hefschuifpui jaarlijks zodat u langer kunt genieten van het comfort. Tijdens het jaarlijks onderhoud worden uw schuifpui onderdelen gereinigd. Verder wordt het complete hefschuifsysteem gesmeerd. Tevens worden de loopwagens afgesteld. Openingstechnieken is gespecialiseerd in het repareren en vervangen van GU schuifpuien, uw onderhoud en/of reparatie is daardoor in goede handen bij ons.
Bij het te lang uitstellen van onderhoud kan een reparatie tot € 1200,- kosten. Daarom is ons advies om niet langer te wachten en uw schuifpui jaarlijks te laten onderhouden.

Hefschuifpui reparatie aanvragen?

Het jaarlijkse onderhoud van een Gu hefschuifpui kost € 145,- per jaar. Op deze manier wordt uw hef schuifpui netjes en goed onderhouden. U kunt daardoor genieten van langdurig comfort!

Bekijk hier een video over de hef schuifpui

Bel ons op 0418-745041

Vraag uw offerte aan

 • Sleep bestanden hierheen of
  Toegestane bestandstypen: jpg, gif, png, pdf, jpeg, Max. bestandsgrootte: 64 MB.
  GU
  Van Doorn Openingstechnieken is partner van GU. Daardoor hebben wij degelijke kennis van de systemen en kunnen wij uw schuifpui repareren met originele onderdelen tegen een voordelig tarief.
  Image
  Image
  Image
  Image