Image
Image
Image
Image

PSK kiepschuifpui reparatie

Short and Sweet Headlines are Best!

Bent u op zoek naar een monteur voor uw GU PSK kiepschuifpui? Dan bent u bij Openingstechnieken aan het juiste adres. Met onze ervaring en kennis repareren wij vakkundig uw PSK kiepschuifpui.

Probleempunten van een PSK kiepschuifpui

Een PSK kiepschuifpui is uitgevoerd met twee individuele systemen, de loopwagens en het sluitsysteem. De loopwagens zijn de basis van het schuivend element, dus is het noodzakelijk dat de afstelling 100% goed is. Het meest voorkomend probleem van een GU PSK kiepschuifpui is het uitzakken van de loopwagen-armen. Hierdoor komt de deur te laag te staan ten opzichte van het kozijn. Bij het sluiten van de deur moet u daardoor met de voet meeduwen. De gevolgen van versleten loopwagen-armen kunnen behoorlijk ernstig zijn. Enkele voorbeelden zijn:
 1. Overbelasting van het sluitsysteem en hendel
 2. Slijtage onderrail
 3. Breken van loopwagen-armen waardoor de deur eruit kan vallen
 4. Uitbuigen van bovenscharen

PSK kiepschuifpui repareren?

Wilt u uw PSK kiepschuifpui laten repareren of vervangen? Vraag dan een offerte aan via het contactformulier of bel ons via 0418-745041. U krijgt van ons een duidelijke prijsopgave om uw PSK kiepschuifpui te repareren of te vervangen. Nadat u de offerte hebt goedgekeurd, maken wij een afspraak met u om de hef schuifpui te repareren.
Mijn 22 jaar oude kunststof draaikiep schuifpui bleef hangen in een stand waar hij niet meer uit te krijgen was. Arie kwam dezelfde dag langs om het probleem snel en vakkundig op te lossen. Hij heeft het loopwagen systeem vervangen en is enkele dagen later teruggekomen voor een nieuwe afdekbalk. Ben prima tevreden.
- Pedro Hobbelen

Jaarlijks onderhoud PSK kiepschuifpui

Voor een blijvende werking is het belangrijk dat uw GU PSK kiepschuifpui jaarlijks wordt onderhouden. Hierdoor heeft u langdurig comfort en voorkomt u vroegtijdige slijtage. Bij te lang uitstellen van reparatie en/of onderhoud kunnen de kosten van een reparatie oplopen tot €1800,-. Van Doorn Openingstechnieken helpt u graag bij het onderhouden van uw kiepschuifpui.

Wat doen wij bij het jaarlijkse onderhoud?

Bij het jaarlijkse onderhoud halen we de deur eruit voor het reinigen van de bovenscharen. Verder wordt de kiepfunctie van de onderkant gereinigd. Het complete sluitsysteem wordt tevens doorgesmeerd en de loopwagens afgesteld. Samengevat bestaat het onderhoud van de PSK kiepschuifpui onderdelen uit de volgende activiteiten:
 1. Reinigen van de bovenscharen
 2. Reinigen van de kiepfunctie van de onderkant
 3. Doorsmeren compleet sluitsysteem.
 4. Afstellen loopwagens.

Wat kost het onderhoud van een PSK kiepschuifpui?

Het jaarlijkse onderhoud van een GU PSK kiepschuifpui kost € 115,- per jaar. Op bovenstaande manier wordt uw GU PSK kiepschuifpui netjes en goed onderhouden. U kunt daardoor langer genieten van het comfort! Wilt u zich aanmelden voor het jaarlijkse onderhoud of wilt u meer informatie? Vul dan het contactformulier in!

Bel ons op 0418-745041

of meld u direct aan!

 • Sleep je bestanden hier of
  Geaccepteerde bestandstypen: jpg, gif, png, pdf, jpeg.