GU PSK kiepschuifpui reparatie

Bent u op zoek naar een monteur voor uw GU PSK kiepschuifpui? Dan bent u bij Openingstechnieken aan het juiste adres. Met onze ervaring en kennis repareren wij vakkundig uw PSK kiepschuifpui.

Let op: Wij repareren uitsluitend GU PSK schuifpuien

Probleempunten van een GU PSK kiepschuifpui

Een PSK kiepschuifpui is uitgevoerd met twee individuele systemen, de loopwagens en het sluitsysteem. De loopwagens zijn de basis van het schuivend element, dus is het noodzakelijk dat de afstelling 100% goed is. Het meest voorkomend probleem van een GU PSK kiepschuifpui is het uitzakken van de loopwagen-armen. Hierdoor komt de deur te laag te staan ten opzichte van het kozijn. Bij het sluiten van de deur moet u daardoor met de voet meeduwen. De gevolgen van versleten loopwagen-armen kunnen behoorlijk ernstig zijn. Enkele voorbeelden zijn:
 1. Overbelasting van het sluitsysteem en hendel
 2. Slijtage onderrail
 3. Breken van loopwagen-armen waardoor de deur eruit kan vallen
 4. Uitbuigen van bovenscharen

PSK kiepschuifpui repareren?

Wilt u uw GU PSK kiepschuifpui laten repareren of vervangen? Vraag dan een offerte aan via het contactformulier of bel ons via 0418-745041. U krijgt van ons een duidelijke prijsopgave om uw PSK kiepschuifpui te repareren of te vervangen. Nadat u de offerte hebt goedgekeurd, maken wij een afspraak met u om de hef schuifpui te repareren.

Let op: Wij repareren uitsluitend GU PSK schuifpuien

Schade voorkomen door professionele werkwijze

Wanneer een schuifpui gerepareerd moet worden, dan is het bijna altijd noodzakelijk dat  deze eruit gehaald moet worden. Het demonteren van de schuifdeur is risicovol en kan bij onzorgvuldig handelen lijden tot levensgevaarlijke situaties, daarbij als de schuifdeur eruit is moet deze ook ergens blijven, hierbij is het niet wenselijk dat de schuifdeur op de grond ligt, met alle kans op beschadigingen aan uw vloer en/of schuifdeur.

Van Doorn openingstechnieken werkt met een geavanceerde lift, waardoor de werkzaamheden ARBO veilig en verantwoord uitgevoerd kunnen worden en de schuifdeur niet op de grond ligt maar op ergonomische werkhoogte. Dit helpt om schade te voorkomen.

Mocht er door het toedoen van van Doorn Openingstechnieken toch schade ontstaan bij het repareren van de schuifpui, nemen wij deze schade op ons. Zo bent u volledig zonder risico’s.

Mijn 22 jaar oude kunststof draaikiep schuifpui bleef hangen in een stand waar hij niet meer uit te krijgen was. Arie kwam dezelfde dag langs om het probleem snel en vakkundig op te lossen. Hij heeft het loopwagen systeem vervangen en is enkele dagen later teruggekomen voor een nieuwe afdekbalk. Ben prima tevreden.
- Pedro Hobbelen

Jaarlijks onderhoud PSK kiepschuifpui

Voor een blijvende werking is het belangrijk dat uw GU PSK kiepschuifpui jaarlijks wordt onderhouden. Hierdoor heeft u langdurig comfort en voorkomt u vroegtijdige slijtage. Bij te lang uitstellen van reparatie en/of onderhoud kunnen de kosten van een reparatie oplopen tot €1800,-. Van Doorn Openingstechnieken helpt u graag bij het onderhouden van uw kiepschuifpui.

Wat doen wij bij het jaarlijkse onderhoud?

Bij het jaarlijkse onderhoud halen we de deur eruit voor het reinigen van de bovenscharen. Verder wordt de kiepfunctie van de onderkant gereinigd. Het complete sluitsysteem wordt tevens doorgesmeerd en de loopwagens afgesteld. Samengevat bestaat het onderhoud van de PSK kiepschuifpui onderdelen uit de volgende activiteiten:
 1. Reinigen van de bovenscharen
 2. Reinigen van de kiepfunctie van de onderkant
 3. Doorsmeren compleet sluitsysteem.
 4. Afstellen loopwagens.

Wat kost het onderhoud van een PSK kiepschuifpui?

Het jaarlijkse onderhoud van een GU PSK kiepschuifpui kost € 145,- per jaar. Op bovenstaande manier wordt uw GU PSK kiepschuifpui netjes en goed onderhouden. U kunt daardoor langer genieten van het comfort! Wilt u zich aanmelden voor het jaarlijkse onderhoud of wilt u meer informatie? Vul dan het contactformulier in!

Vraag uw offerte aan

 • Sleep bestanden hierheen of
  Toegestane bestandstypen: jpg, gif, png, pdf, jpeg, Max. bestandsgrootte: 64 MB.
  Image
  PSK Kiepschuifpui
  PSK Kiepschuifpui
  PSK Kiepschuifpui