Voor €115,- per jaar is uw schuifpui altijd netjes onderhouden
Geen onverwachte reparaties
Onderhoud door specialist

Onderhouden van Schuifpui

Schuifpui onderhoud

Schuifpui onderhoud

Voorkom problemen met onderhoud

Wilt u lang genieten van uw schuifpui? Dan is onderhoud daarbij van essentieel belang. Jaarlijks onderhoud is van essentieel belang voor langdurig comfort en voorkomt vroegtijdige slijtage. Openingstechnieken onderhoud uw schuifpui jaarlijks zodat u langer kunt genieten van het comfort. Tijdens het jaarlijks onderhoud worden uw schuifpui onderdelen gereinigd. Verder wordt het complete schuifsysteem gesmeerd. Tevens worden de loopwagens afgesteld. Openingstechnieken is gespecialiseerd in het repareren en vervangen van GU schuifpuien, uw onderhoud en/of reparatie is daardoor in goede handen bij ons.

Bij het te lang uitstellen van onderhoud kan een reparatie tot € 1200,- kosten. Daarom is ons advies om niet langer te wachten en uw schuifpui jaarlijks te laten onderhouden.

Kosten jaarlijks onderhoud hefschuifpui?

Het jaarlijkse onderhoud van een Gu hefschuifpui kost € 115,- per jaar. Op deze manier wordt uw schuifpui netjes en goed onderhouden. U kunt daardoor genieten van langdurig comfort!

Wat doen we bij het jaarlijks schuifpui onderhoud?

Bij een jaarlijks onderhoudscontract inspecteert Arie van Doorn van Openingstechnieken uw schuifpui op diverse punten. Bijvoorbeeld of het slot goed functioneert en de schuifpui goed sluit. Eventuele slijtage en slecht werkende onderdelen worden direct of in overleg met u op afspraak gerepareerd.

Bel ons op 0418-745041

of meld u direct aan voor een jaarlijks onderhoudscontract