Schuifpui onderhoud

Voorkom problemen met onderhoud

Tijdens het jaarlijks onderhoud worden uw schuifpui onderdelen gereinigd. Verder wordt het complete schuifsysteem gesmeerd. Tevens worden de loopwagens afgesteld. Openingstechnieken is gespecialiseerd in het repareren en vervangen van GU schuifpuien, uw onderhoud en/of reparatie is daardoor in goede handen bij ons.

Bij het te lang uitstellen van onderhoud kan een schuifpui reparatie tot € 1200,- kosten. Daarom is ons advies om niet langer te wachten en uw schuifpui jaarlijks te laten onderhouden.

Kosten jaarlijks onderhoud hefschuifpui?

Het jaarlijkse onderhoud van een Gu hefschuifpui kost € 145,- per jaar. Op deze manier wordt uw schuifpui netjes en goed onderhouden. U kunt daardoor genieten van langdurig comfort!

Wat doen we bij het jaarlijks schuifpui onderhoud?

Bij een jaarlijks onderhoudscontract inspecteert Arie van Doorn van Openingstechnieken uw schuifpui op diverse punten. Bijvoorbeeld of het slot goed functioneert en de schuifpui goed sluit. Eventuele slijtage en slecht werkende onderdelen worden direct of in overleg met u op afspraak gerepareerd.

Schade voorkomen door professionele werkwijze

Wanneer een schuifpui gerepareerd moet worden, dan is het bijna altijd noodzakelijk dat  deze eruit gehaald moet worden. Het demonteren van de schuifdeur is risicovol en kan bij onzorgvuldig handelen lijden tot levensgevaarlijke situaties, daarbij als de schuifdeur eruit is moet deze ook ergens blijven, hierbij is het niet wenselijk dat de schuifdeur op de grond ligt, met alle kans op beschadigingen aan uw vloer en/of schuifdeur.

Van Doorn openingstechnieken werkt met een geavanceerde lift, waardoor de werkzaamheden ARBO veilig en verantwoord uitgevoerd kunnen worden en de schuifdeur niet op de grond ligt maar op ergonomische werkhoogte. Dit helpt om schade te voorkomen.

Mocht er door het toedoen van van Doorn Openingstechnieken toch schade ontstaan bij het repareren van de schuifpui, nemen wij deze schade op ons. Zo bent u volledig zonder risico’s.

Vraag uw offerte aan

Onderhoud door specialist
Voor €145,- per jaar is uw schuifpui altijd netjes onderhouden
Geen onverwachte reparaties
Schuifpui reparatie
Schuifpui repareren