Nieuwe Schuifpui Lift voor Van Doorn Openingstechnieken

Ontmoet onze nieuwe kracht: de Smartlift SL408. Deze state-of-the-art lift is speciaal ontworpen voor het tillen van zeer zware schuifpuien, bijvoorbeeld voor het onderhoud in autoshowrooms. Deze schuifpui lift is een gamechanger voor de industrie, waarmee wij zelfs de grootste en meest massieve schuifpuien moeiteloos kunnen tillen en verplaatsen. Zo kunnen wij, bij Van Doorn Openingstechnieken, zelfs de zwaarste klus aan.

Zo hebben we recent onderhoud gedaan aan een schuifpui in een auto showroom, aan een deur van 3,65 meter hoog en 2,75 meter breed. Met onze eigen Smartlift is dit geen enkel probleem! 

Snel, efficiënt en veilig 

De Smartlift is uitgerust met geavanceerde veiligheidsfuncties om ervoor te zorgen dat zowel het personeel als de schuifpuien zelf tijdens het tillen volledig beschermd zijn. Daarnaast verbetert de Smartlift de efficiëntie van het onderhoudsproces aanzienlijk, waardoor de downtime van schuifpuien tot een minimum wordt beperkt. Dit is cruciaal voor bedrijven die afhankelijk zijn van soepel werkende schuifpuien, zoals bijvoorbeeld (auto) showrooms.

Daarom kiest u voor Van Doorn Openingstechnieken 

Van Doorn Openingstechnieken is een vooraanstaand bedrijf dat gespecialiseerd is in onderhoud en reparatie van diverse schuifpuien. Met een focus op innovatie en klanttevredenheid, bieden wij hoogwaardige oplossingen voor zowel particulieren als bedrijven. Wij bieden een landelijke dekking. 

Meer weten? 

Neem contact met ons op; we vertellen u graag meer over onze diensten.


Image

Geef een reactie