Problemen met uw kunststof schuifpui?

Wij maken uw kunststof schuifpui in enkele uren weer als nieuw

Het is prachtig weer, maar u aarzelt om uw kunststof schuifpui lekker wijd te openen? Vanwege het gedoe: sleutel zoeken, diep bukken om het beveiligingsbalkje te verwijderen, zware hendel bedienen en dan maar duwen. Wij zorgen er voor dat u weer kunt genieten van uw schuifpui, zoals het bedoeld is. Of het nu een hef-schuifpui of een kiep-schuifpui is, u krijgt weer binnen enkele seconden toegang tot uw terras, tuin of balkon en meer veiligheid bij het afsluiten.

landelijke-service-openingstechnieken

Bekende problemen

Schuipuien maken verbinding tussen onze woonkamer en buiten. Of het nu de tuin, het terras of het balkon is; een schuifpui geeft u de vrijheid van het buiten zijn zonder de deur uit te hoeven. Dat was de reden om ooit schuifpuien in uw woning te plaatsen. Maar gaandeweg werd het allemaal minder: de hendel gaat zwaar of de hendel draait door, het pui gaat niet omhoog, het pui gaat niet op slot of dicht en de deur schuift niet meer. Het zijn bekende gebreken die in de loop der tijd ontstaan bij Hef-schuifpuien en parallel-kiep-schuifpuien. De problemen ontstaan vooral in de sloten en/of in het loopwerk en ze zorgen dat u steeds minder plezier hebt van uw kunststof schuifpui. Ook bij schuifpuislot(en) ontstaan in de loop der jaren vaak problemen: de sloten gaan zwaar en het wordt steeds onhandiger dat er voor de schuifpui een andere sleutel nodig is dan voor de rest van de woning.

Onze aanpak

Wij beloven u dat we de problemen uw schuifpui oplossen, zodat u weer een stukje vrijheid in uw woonkamer terug krijgt. Aan de hand van een telefonisch gesprek en foto’s van uw schuifpui analyseren we uw problemen zoals: het pui gaat niet omhoog, de hendel gaat zwaar, de hendel draait door, het pui gaat niet op slot of dicht en de deur schuift niet meer. Wij vervangen (als het lukt direct of anders zonder extra voorrijkosten) het loopwerk en/of de sloten met materialen uit de GU hefschuifpui-serie. Desgewenst kunnen wij het schuifpuislot(en) vervangen door een slot waarop de centrale huissleutel ook past. Ook kunnen we de schuifpui voorzien van eenvoudig te bedienen extra sloten of een extra beveiligingsbalk die in één beweging te openen en te sluiten is.

Geniet opnieuw van buiten

Door onze expertise in hefschuifpuien en kiepschuifpuien zorgen we er voor dat uw schuifpui weer gaan doen waarvoor het ooit bedoeld was: u binnen enkele seconden toegang te geven tot buiten. Zodat u van buiten kunt genieten zonder de deur uit te hoeven.

Bel ons op 0418-745041

of vraag direct uw offerte aan

  • Sleep je bestanden hier of
    Geaccepteerde bestandstypen: jpg, gif, png, pdf.

GU Partner Van Doorn Openingstechnieken

GUVan Doorn Openingstechnieken is partner van GU. Daardoor hebben wij degelijke kennis van de systemen en kunnen wij uw schuifpui repareren met originele onderdelen tegen een voordelig tarief

kunststof schuifpui
kunststof schuifpui
kunststof schuifpui
kunststof schuifpui