Problemen met uw (kunststof) schuifpui?

Wij maken uw schuifpui weer als nieuw

Het is prachtig weer, maar u aarzelt om uw kunststof schuifpui lekker wijd te openen? Vanwege het gedoe: sleutel zoeken, diep bukken om het beveiligingsbalkje te verwijderen, zware hendel bedienen en dan maar duwen. Wij zorgen er voor dat u weer kunt genieten van uw schuifpui, zoals het bedoeld is. Of het nu een hef-schuifpui of een kiep-schuifpui is, u krijgt weer binnen enkele seconden toegang tot uw terras, tuin of balkon en meer veiligheid bij het afsluiten. Vraag direct een offerte aan!

Bekende problemen

Schuipuien maken verbinding tussen onze woonkamer en buiten. Of het nu de tuin, het terras of het balkon is; een schuifpui geeft u de vrijheid van het buiten zijn zonder de deur uit te hoeven. Dat was de reden om ooit schuifpuien in uw woning te plaatsen. Maar gaandeweg werd het allemaal minder:
 • de hendel gaat zwaar of de hendel draait door
 • het pui gaat niet omhoog
 • het pui gaat niet op slot of dicht
 • de deur schuift niet meer
Het zijn bekende gebreken die in de loop der tijd ontstaan bij hef-schuifpuien en parallel-kiep-schuifpuien. De problemen ontstaan vooral in de sloten en/of in het loopwerk en ze zorgen dat u steeds minder plezier hebt van uw kunststof schuifpui. Ook bij schuifpuislot(en) ontstaan in de loop der jaren vaak problemen: de sloten gaan zwaar en het wordt steeds onhandiger dat er voor de schuifpui een andere sleutel nodig is dan voor de rest van de woning.

Onze aanpak

Wij beloven u dat we de problemen uw schuifpui oplossen, zodat u weer een stukje vrijheid in uw woonkamer terug krijgt. Aan de hand van een telefonisch gesprek en foto's van uw schuifpui analyseren we het probleem. U krijgt van ons een passende offerte met een eerlijke prijs!

Wij vervangen het loopwerk en/of de sloten met materialen uit de GU hefschuifpui-serie. Desgewenst kunnen wij het schuifpuislot(en) vervangen door een slot waarop de centrale huissleutel ook past. Ook kunnen we de schuifpui voorzien van eenvoudig te bedienen extra sloten of een extra beveiligingsbalk die in één beweging te openen en te sluiten is.

Geniet opnieuw van buiten


Van Doorn vertelde ons dat reparatie zeker mogelijk was. En dat bleek zo te zijn; een reparatie van €350,-
De deur van onze schuifpui was steeds moeilijker te openen. We hadden een offerte van €4500,- voor een complete vervanging bij een ander bedrijf ontvangen. Een reparatie leek namelijk onmogelijk.
Door onze expertise in hefschuifpuien en kiepschuifpuien zorgen we er voor dat uw schuifpui weer gaan doen waarvoor het ooit bedoeld was: u binnen enkele seconden toegang te geven tot buiten. Zodat u van buiten kunt genieten zonder de deur uit te hoeven.
De deur van onze schuifpui was steeds moeilijker te openen. We hadden een offerte van €4500,- voor een complete vervanging bij een ander bedrijf ontvangen. Een reparatie leek namelijk onmogelijk. Van Doorn vertelde ons dat reparatie zeker mogelijk was. En dat bleek zo te zijn; een reparatie van €350,- Dat is en heel ander verhaal. Wij zijn heel tevreden en raden van Doorn zeker aan. Dank jullie wel!!!!
- Barbara Simons
Zeer tevreden. I.v.m. een feest, was het fijn om de schuifpui voor een bepaalde datum gereserveerd te hebben. Dat is gelukt. De medewerkers hebben alle mogelijke medewerking verleend. De reparatie is naar alle tevredenheid gedaan. Snel en zorgvuldig en met oog voor het voorkomen van beschadigingen.
- Mevr. Van IJssel

Ook tevreden klant worden?

Neem dan direct contact op met Van Doorn Openingstechnieken via het formulier of bel naar 0418-745041

Vraag uw offerte aan

 • Sleep bestanden hierheen of
  Toegestane bestandstypen: jpg, gif, png, pdf, jpeg, Max. bestandsgrootte: 64 MB.

  GU Partner Van Doorn Openingstechnieken

  GU
  Schuifpui reparatie
  Reparatie schuifpui
  Schuifpui repareren
  Landelijke schuifpui reparatie