Schuifpui expertises

Bij Van Doorn Openingstechnieken hebben we ons gespecialiseerd in het oplossen van problemen met schuifpuien. Onze expertises omvatten het herstellen, onderhouden en vernieuwen van schuifpuien. Met een team van ervaren specialisten streven we ernaar om schuifpuien in optimale staat te houden en hun levensduur te verlengen. 


Schuifpui reparatie

Wij bieden professionele schuifpui reparatie tegen eerlijke prijzen, waarmee we diverse problemen aanpakken, zoals zware hendels, defecte sloten en schuifpuien die niet soepel bewegen. Onze focus ligt op het herstellen van uw schuifpui naar zijn oorspronkelijke functionaliteit, waardoor u binnen enkele seconden weer toegang heeft tot uw buitenruimte. Onze gespecialiseerde aanpak omvat onder andere vervanging van het loopwerk en de sloten met hoogwaardige materialen. 

Schuifpui onderhoud

Met focus op schuifpuien, verzorgt Openingstechnieken jaarlijks onderhoud en reparatie, waaronder reiniging, smering en afstelling van onderdelen. U krijgt niet alleen inspecties en reparaties door Van Doorn, maar ook het comfort van de geavanceerde lifttechniek die schaderisico minimaliseert bij het demonteren van de schuifdeur.

Schuifpui horren

Wij leveren op maat gemaakte schuifpui horren voor diverse schuifpuien. Met maatwerk en professionele montage bieden we een perfecte oplossing om ongedierte buiten te houden. Onze schuifpui horren zijn makkelijk te bedienen, te bevestigen en te verwijderen, en komen in elke RAL-kleur om aan uw behoeften te voldoen.