Houten Schuifpui reparatie

Wij maken uw houten schuifpui weer als nieuw

Houten schuifpuien maken verbinding tussen onze woonkamer en buiten. Of het nu de tuin, het terras of het balkon is; een houten schuifpui geeft u de vrijheid van het buiten zijn zonder de deur uit te hoeven. Dat was de reden om ooit een houten schuifpuien in uw woning te plaatsen. Maar gaandeweg werd het allemaal minder: de hendel gaat zwaar of de hendel draait door, het pui gaat niet omhoog, het pui gaat niet op slot of dicht en de deur schuift niet meer. Het zijn bekende gebreken die in de loop der tijd ontstaan bij kwaliteitspuien. De problemen ontstaan vooral in de sloten en/of in het loopwerk en ze zorgen dat u steeds minder plezier hebt van uw houten schuifpui. Ook bij schuifpuislot(en) ontstaan in de loop der jaren vaak problemen: de sloten gaan zwaar en het wordt steeds onhandiger dat er voor de houten schuifpui een andere sleutel nodig is dan voor de rest van de woning.

Onze aanpak

Wij zijn gespecialiseerd in houten schuifpui reparatie’s en wij beloven u dat we uw problemen met uw houten schuifpui oplossen, zodat u weer een stukje vrijheid in uw woonkamer terug krijgt. zoals het pui gaat niet omhoog, de hendel gaat zwaar, de hendel draait door, het pui gaat niet op slot of dicht en de deur schuift niet meer. Naast houten schuifpui reparatie vervangen wij ook het loopwerk en/of de sloten met materialen uit de GU hefschuifpui-serie. Desgewenst kunnen wij het schuifpuislot(en) vervangen door een slot waarop de centrale huissleutel ook past. Ook kunnen we de houten schuifpui voorzien van eenvoudig te bedienen extra sloten of een extra beveiligingsbalk die in één beweging te openen en te sluiten is.

Aan de hand van een telefonisch gesprek en foto’s van uw schuifpui maken we een passende offerte voor u!

Schade voorkomen door professionele werkwijze

Wanneer een schuifpui gerepareerd moet worden, dan is het bijna altijd noodzakelijk dat  deze eruit gehaald moet worden. Het demonteren van de schuifdeur is risicovol en kan bij onzorgvuldig handelen lijden tot levensgevaarlijke situaties, daarbij als de schuifdeur eruit is moet deze ook ergens blijven, hierbij is het niet wenselijk dat de schuifdeur op de grond ligt, met alle kans op beschadigingen aan uw vloer en/of schuifdeur.

Van Doorn openingstechnieken werkt met een geavanceerde lift, waardoor de werkzaamheden ARBO veilig en verantwoord uitgevoerd kunnen worden en de schuifdeur niet op de grond ligt maar op ergonomische werkhoogte. Dit helpt om schade te voorkomen.

Mocht er door het toedoen van van Doorn Openingstechnieken toch schade ontstaan bij het repareren van de schuifpui, nemen wij deze schade op ons. Zo bent u volledig zonder risico’s.

Geniet opnieuw van buiten

Het GU schuifpui assortiment en onze expertise zorgen er voor dat uw houten schuifpui weer gaan doen waarvoor het ooit bedoeld was: u binnen enkele seconden toegang te geven tot buiten. Zodat u van buiten kunt genieten zonder de deur uit te hoeven.
Zeer tevreden over de reparatie van onze schuifpui. Snel en vakkundig uitgevoerd ! Aan te raden.
- Gerard van Bree
Prima afstemming van te voren met scherpe offerte. Werkzaamheden goed en vakundig uitgevoerd. Persoonlijke benadering ook fijn. En het belangrijkste.. pui loopt weer als een zonnetje
- Niels Bakker
Prettige ervaring…de schuifpui mechanische ging stuk en na een kort overleg werd het binnen 2 dagen vervangen. Uitstekende service en vriendelijke mensen met zeer veel ervaring. Nogmaals dank voor de goede en snelle service.
- Iwan Broekhuis
Zo ziet u, voor houten schuifpui reparatie moet u bij Van Doorn Openingstechnieken zijn!

Vraag uw offerte aan

  • Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: jpg, gif, png, pdf, jpeg, Max. bestandsgrootte: 64 MB.