Renovatie van uw houten schuifpui?

Wij maken uw schuifpui weer als nieuw

Van Doorn Openingstechnieken is dé expert op het gebied van houten schuifpuien. Welke hinder uw schuifpui ook veroorzaakt, wij zorgen voor de perfecte oplossing in één dag. Ons team van experts maakt gebruik van de nieuwste materialen en technieken.
Alles perfect gegaan met de renovatie van de schuifpui. Fijne vakman die weet wat hij doet.
- D van Els

Een schuifpui waar u weer echt iets aan heeft

Bij een schuifpui is het allereerst belangrijk dat u ‘m snel en soepel kunt openen en dichttrekken. Hiervoor moeten de deuren, de hendels, de loopwagens en het beslag in orde zijn. Zit u graag buiten of binnen met de schuifpui open? Dan is een schuif-hor het overwegen waard. En hoe zit het met de afsluiting van uw schuifpui? Goede rubbers zorgen ervoor dat wind, kou en regen geen kans hebben. Wij controleren de gehele schuifpui. Iedere onderdeel dat versleten of beschadigd is, kunnen wij vervangen.
Veelvoorkomende problemen met schuifpuien zijn: een stroeve pui, een pui die blokkeert, een kapot slot, een ‘zware’ en/of kapotte hendel. Van Doorn Openingstechnieken heeft voor deze en alle andere schuifpui-problemen duurzame, structurele oplossingen! De volgende klussen behoren tot ons dagelijks werk:
  • Het ombouwen van oude schuifpuien, het in-frezen van een nieuw slot en/of nieuwe loopwagens
  • Het in-frezen en/of vervangen van tochtrubbers
  • Het herstellen van houtrot door midden van houtreparatie
  • Het aanpassen van het beslag aan de buitenzijde in verband met het plaatsen van een schuif-hor (NB ook bij kunststof puien!)

Een veilige en duurzame schuifpui

U wilt, liever vandaag dan morgen, weer probleemloos kunnen genieten van uw schuifpui? Van Doorn Openingstechnieken staat voor u klaar! Wij plannen alle herstelwerkzaamheden op één dag. Naast repareren en vervangen van afzonderlijke componenten, kunt u ook diverse preventieve maatregelen aan ons overlaten. Denkt u dan aan:
  • Het aanbrengen van beslag met kerntrekbeveiliging SKG*** . Dit certificaat van de Stichting Kwaliteit Gevelbouw garandeert dat het hang- en sluitwerk aan alle geldende normen voldoet en bewezen inbraak werend is. Wilt u dieven echt geen kans geven, vergeet dan het slot van uw schuifpui niet!
  • Het verzwaren van de loopwagens bij het plaatsen van dubbel glas. Als u uw woning voorziet van dubbel glas, mag u de schuifpui niet overslaan
  • Het vervangen van het huidige glas door HR++ glas dubbel gelaagd. HR++ glas isoleert bijzonder goed, voorkomt glasbreuk en houdt het inbrekersgilde letterlijk buiten de deur

Van Doorn Openingstechnieken laat u weer genieten van uw schuifpui

Wilt u weer ongestoord, snel en relaxed naar uw tuin, balkon of terras lopen? En met een gerust hart binnen en buiten zitten? Bel ons vandaag nog voor een afspraak!
Image

Bel ons op 0418-745041

of vraag direct uw offerte aan

Image
Image
Image
Image