Schuifpui reparatie

Heeft u een defecte schuifpui of functioneert uw schuifpui niet meer naar behoren? Wij bieden schuifpui reparatie tegen een eerlijke prijs. Of het nu de tuin, het terras of het balkon is; een schuifpui geeft u de vrijheid van het buiten zijn zonder de deur uit te hoeven. Dat was de reden om ooit schuifpuien in uw woning te plaatsen. Maar gaandeweg werd het allemaal minder. Enkele voorbeeld problemen zijn:
 • De hendel gaat zwaar
 • De hendel draait door
 • De schuifpui gaat niet omhoog
 • De schuifpui gaat niet op slot of dicht
 • De schuifdeur schuift niet meer.
Het zijn bekende gebreken die in de loop der tijd ontstaan bij kwaliteitspuien. De problemen ontstaan vooral in de sloten en/of in het loopwerk en ze zorgen dat u steeds minder plezier hebt van uw schuifpui. Ook bij schuifpuislot(en) ontstaan in de loop der jaren vaak problemen: de sloten gaan zwaar en het wordt steeds onhandiger dat er voor de schuifpui een andere sleutel nodig is dan voor de rest van de woning. Problemen met uw schuifpui voorkomen? Maak dan gebruik van ons schuifpui onderhoud.

Wij maken uw schuifpui weer als nieuw

Met onze schuifpui reparatie zorgen wij er voor dat u weer kunt genieten van uw schuifpui, zoals het bedoeld is. U krijgt weer binnen enkele seconden toegang tot uw terras, tuin of balkon en meer veiligheid bij het afsluiten.
Wij zijn gespecialiseerd in schuifpuien reparaties en wij beloven u dat we uw schuifpui weer als nieuw laten functioneren, zodat u weer een stukje vrijheid in uw woonkamer terug krijgt. Aan de hand van foto’s en een telefonisch gesprek analyseren we het probleem van uw schuifpui en maken we een passende offerte voor u.

Naast de schuifpui reparatie vervangen wij ook het loopwerk en/of de sloten met materialen uit de GU hefschuifpui-serie. Desgewenst kunnen wij het schuifpuislot(en) vervangen door een slot waarop de centrale huissleutel ook past. Ook kunnen we de schuifpui voorzien van eenvoudig te bedienen extra sloten of een extra beveiligingsbalk die in één beweging te openen en te sluiten is.

Schade voorkomen door professionele schuifpui reparatie

Wanneer een schuifpui gerepareerd moet worden, dan is het bijna altijd noodzakelijk dat  deze eruit gehaald moet worden. Het demonteren van de schuifdeur is risicovol en kan bij onzorgvuldig handelen lijden tot levensgevaarlijke situaties, daarbij als de schuifdeur eruit is moet deze ook ergens blijven, hierbij is het niet wenselijk dat de schuifdeur op de grond ligt, met alle kans op beschadigingen aan uw vloer en/of schuifdeur.

Van Doorn openingstechnieken werkt met een geavanceerde lift, waardoor de werkzaamheden ARBO veilig en verantwoord uitgevoerd kunnen worden en de schuifdeur niet op de grond ligt maar op ergonomische werkhoogte. Dit helpt om schade te voorkomen.

Mocht er door het toedoen van van Doorn Openingstechnieken toch schade ontstaan bij het repareren van de schuifpui, nemen wij deze schade op ons. Zo bent u volledig zonder risico’s.

Geniet opnieuw van buiten

Het GU schuifpui assortiment en onze expertise zorgen er voor dat uw schuifpui weer gaan doen waarvoor het ooit bedoeld was: u binnen enkele seconden toegang te geven tot buiten. Zodat u van buiten kunt genieten zonder de deur uit te hoeven.
Enorm goede service. Na telefonisch kontact bleek het mogelijk dat de schuifpui dezelfde dag nog kon worden gerepareerd. Snel, netjes en degelijk. Dank van Doorn Openingstechnieken.
- Peter Hartsuiker
Zeer tevreden over de reparatie van onze schuifpui. Snel en vakkundig gemaakt. Schuifpui heeft nog nooit zo soepel gelopen. Zeker een aanrader.
- Tonny Hofstee
Zo ziet u, voor schuifpui reparatie moet u bij Van Doorn Openingstechnieken zijn!

Vraag uw offerte aan

 • Sleep bestanden hierheen of
  Toegestane bestandstypen: jpg, gif, png, pdf, jpeg, Max. bestandsgrootte: 64 MB.
  Schuifpui reparatie
  Reparatie schuifpui
  Schuifpui repareren
  Landelijke schuifpui reparatie