Image
Image
Image
Image

Is uw huis of bedrijf veilig?

Helaas komt woninginbraak of een inbraak bij een bedrijf nog steeds veel voor. De inbrekers willen graag zo snel mogelijk bij u binnen komen en dit geeft meestal nogal wat materiële schade, wat uiteraard kosten met zich mee brengt. Maar wat misschien nog wel veel erger is, is de emotionele schade. Het idee dat er mensen onuitgenodigd in uw huis of bedrijfsruimte zijn geweest en aan uw spullen hebben gezeten, heeft een enorme impact op uw gevoel van veiligheid. Daarbij hebben de dieven misschien wel spullen meegenomen die een hoge emotionele waarde voor u hebben, die waarde dekt geen enkele verzekering.

Goede sloten houden dieven buiten

Het is dus belangrijk om te zorgen dat de inbrekers aan uw huis of bedrijf voorbij gaan. U kunt hier zelf maatregelen voor treffen. Hoe langer de dief namelijk nodig heeft om bij u binnen te komen, hoe sneller hij opgeeft of zelfs uw huis overslaat. Ieder huis of bedrijf heeft een aantal kwetsbare plekken, soms heeft u zelf niet eens in de gaten welke dit zijn. Een goed beveiligingsadvies is dus vaak wel op zijn plaats. Inbraakpreventie is een vak, een deskundige zal eerder zien waar de zwakke punten zijn. Slecht verlichte ramen of deuren, een ladder die rondslingert in de tuin, het zijn allemaal zaken waarmee de inbreker zijn voordeel kan doen. Het belangrijkste is natuurlijk de deursloten en de raambeveiliging. Voldoet deze aan het Politiekeurmerk Veilig Wonen of is deze verouderd? Inbrekers worden namelijk steeds slimmer, ze gebruiken nieuwe technieken en soms zeer professioneel gereedschap om de deurbeveiliging of de ramen te forceren. Is uw huis of bedrijf wel goed beschermd tegen deze inbrekers?
Om uw veilige gevoel weer terug te krijgen, is het dus raadzaam om een preventieadviseur van Politiekeurmerk Veilig Wonen om advies te vragen. De inbraakpreventie adviseur van Van Doorn Openingstechnieken komt bij u thuis of op het werk en loopt alles na. Hij kijkt naar de deursloten en de raambeveiliging en stelt vast of deze voldoende bescherming geven. Het beveiligingsadvies krijgt u dus gewoon aan huis, op een moment dat het u goed uitkomt. Het adviesrapport met aanbevelingen geeft een indicatie van de kosten en laat u de deurbeveiliging of andere preventiematerialen ook door ons aanbrengen krijgt u tot 100% korting op het adviesrapport. Wilt u alleen bij ons het rapport laten maken, dan zijn de kosten 75 euro.

Maak vandaag nog een afspraak

Zorg dat uw huis of bedrijf weer up-to-date is wat betreft veiligheidsvoorzieningen voor ramen en deuren. Soms moet u hiervoor wel een bedrag investeren, maar dit weegt niet op tegen de kosten die u heeft als er daadwerkelijk is ingebroken. ‘Voorkomen is beter dan genezen’, is een gezegde wat hier zeker geldt. Daarbij is een rustig en veilig gevoel u vast ook wat waard.
Geef de inbrekers geen kans om uw gevoel van veiligheid te beïnvloeden en maak vandaag nog een afspraak. Bel ons of vul het formulier in, dan nemen wij contact met u op.

Bel ons op 0418-745041

of vraag direct aan

Naam(Vereist)
Adres(Vereist)
(Vereist)