Hefschuifpui reparatie in Zuidhorn
Zuidhorn-reparatie-hefschuifpui
reparatie-hefschuifpui-Zuidhorn
hefschuifpui-reparatie-Zuidhorn

Hefschuifpui reparatie Zuidhorn

Reparatie op locatie in Zuidhorn

Heeft u problemen met uw hefschuifpui? Openingstechnieken is gespecialiseerd in het repareren van hefschuifpuien van het merk GU.

Hefschuifpui reparatie van bekende problemen

Een hefschuifpui bestaat uit twee individuele systemen: het hefslot en de loopwagens. De loopwagens zijn de basis van uw hefschuifpui. Deze zorgen ervoor dat uw hefschuifpui goed functioneert. Het is dus noodzakelijk dat deze onderdelen goed zijn afgesteld. Wanneer de loopwagens versleten zijn komt uw pui lager te staan. Hierdoor kan het hefslot niet meer naar behoren functioneren. Als één van deze twee systemen of beide niet goed werken heeft u niet het gemak en plezier van uw hefschuifpui zoals u graag wilt.

Binnen enkele uren opgelost

Van Doorn Openingstechnieken belooft u dat we binnen enkele uren uw problemen met uw hefschuifpui hebben verholpen. Wij vervangen loopwagens, rubbers en/of het hefslot met materialen uit de GU hefschuifpui-serie. Desgewenst kunnen wij het schuifpuislot(en) vervangen door een slot waarop de centrale huissleutel ook past. En dat allemaal bij u aan huis in Zuidhorn.

Hefschuifpui reparatie Zuidhorn en omgeving

Van Doorn Openingstechnieken heeft een landelijke dekking en werkt ook in Zuidhorn en omgeving. Bel ons op 0418-745041 of vraag direct uw offerte aan via het contactformulier. U krijgt van ons een duidelijke prijsopgave om uw schuifpui te repareren. Nadat u de offerte hebt goedgekeurd, maken wij een afspraak met u om de schuifpui te repareren.

Jaarlijks onderhoud

Naast de reparatie van hefschuifpuien verzorgt Van Doorn Openingstechnieken ook jaarlijks onderhoud. Dit jaarlijkse onderhoud is van essentieel belang voor langdurig comfort en voorkomt vroegtijdige slijtage. Tijdens het jaarlijks onderhoud op locatie in Zuidhorn wordt uw complete hefschuifpui gereinigd, gesmeerd en afgesteld.

Bij het te lang uitstellen van onderhoud kan een reparatie tot € 1200,- kosten. Daarom is ons advies om niet langer te wachten en uw hefschuifpui jaarlijks te laten onderhouden. Het jaarlijkse onderhoud van een Gu hefschuifpui kost € 115,- per jaar. Op deze manier wordt uw hefschuifpui netjes en goed onderhouden. Aanmelden voor het jaarlijks onderhoud? Neem contact met ons op via het contactformulier of bel 0418-745041.

Bel ons op 0418-745041

of vraag direct uw offerte aan