schuifpuireparatie-in-Wijchen
Wijchen-reparatie-houten-schuifpui
kunststof-hefschuifpui-Wijchen
schuifpui-rail-loopwagen-reparatie-Wijchen

Wij maken in ook de omgeving van Wijchen uw schuifpui weer als nieuw

Heeft u problemen met uw houten- of kunststof schuifpui, hefschuifpui of hef-kiep schuifpui? Van Doorn Openingstechnieken is gespecialiseerd in de reparatie van houten- en kunststof schuifpuien, hef-schuifpuien en kiep/schuif PSK schuifpuien van het merk GU met Maco hefsloten, Siegenia en andere merken.

Bekende problemen aan uw schuifpui

Schuifpuien maken verbinding tussen onze woonkamer en buiten. Of het nu de tuin, het terras of het balkon is; een schuifpui geeft u de vrijheid van het buiten zijn zonder de deur uit te hoeven. Dat was de reden om ooit schuifpuien in uw woning te plaatsen. Maar gaandeweg werd het allemaal minder: de hendel gaat zwaar of de hendel draait door, het pui gaat niet omhoog, het pui gaat niet op slot of dicht en de deur schuift niet meer. Het zijn bekende gebreken die in de loop der tijd ontstaan bij kwaliteitspuien. De problemen ontstaan vooral in de hefsloten, loopwagens en rubbers en ze zorgen dat u steeds minder plezier hebt van uw schuifpui. Ook bij schuifpuislot(en) ontstaan in de loop der jaren vaak problemen: de sloten gaan zwaar en het wordt steeds onhandiger dat er voor de schuifpui een andere sleutel nodig is dan voor de rest van de woning.

Binnen enkele uren opgelost

Wij beloven u dat we binnen enkele uren uw problemen met uw schuifpui hebben verholpen. Wij komen bij u langs in Wijchen en analyseren het probleem. Veel voorkomende problemen zijn: het pui gaat niet omhoog, de hendel gaat zwaar, de hendel draait door, het pui gaat niet op slot of dicht en de deur schuift niet meer. Wij vervangen (als het lukt direct of anders zonder extra voorrijkosten) loopwagens, rubbers en/of het hefslot met materialen uit de GU hefschuifpui-serie. Desgewenst kunnen wij het schuifpuislot(en) vervangen door een slot waarop de centrale huissleutel ook past. Ook kunnen we de schuifpui voorzien van eenvoudig te bedienen extra sloten of een extra beveiligingsbalk die in één beweging te openen en te sluiten is. En dat allemaal bij u aan huis in Wijchen.

Wijchen en omgeving

Van Doorn Openingstechnieken heeft landelijke dekking en werkt ook in Wijchen en omgeving. Bel ons op 0418-745041 of vraag direct hiernaast uw offerte aan. U krijgt van ons een duidelijke prijsopgave om uw schuifpui te repareren. Nadat u de offerte goedgekeurd hebt, maken wij een afspraak met u om de schuifpui te repareren.

Bel ons op 0418-745041

of vraag direct uw offerte aan

Wist u dat u bij ons ook terecht kunt voor: