Last van wespen en vliegen met uw Schuifpui open?

Kies voor de Van Doorn Schuifpui Hor

Met warm weer heeft u waarschijnlijk de schuifpui open staan en geniet u van de ruimte in de tuin. Het enige probleem zijn de insecten die uw huis binnen komen via de openstaande schuifpui. Voor het laten plaatsen van een insectenwering of hor voor een schuifpui zijn er geen kant en klare producten beschikbaar.
Van Doorn Openingstechnieken repareert dagelijks schuifpuien door het hele land en heeft een speciale oplossing voor het weren van insecten ontwikkeld. Dit maatwerk past op bijna alle schuifpuien in Nederland en functioneert als volledige insectenwering.

Voordelen van onze schuifpui horren

  1. Weinig ruimte verlies
  2. De hor is verwijderbaar, bijvoorbeeld wanneer het kouder wordt
  3. Verkrijgbaar in dezelfde kleur als de schuifpui
  4. Geschikt voor kunststof- , aluminium- en houten deurkozijnen
De plissé hordeur kan aan de binnen- of buitenzijde en op of in het kozijn gemonteerd worden. De hordeur is eenvoudig te bedienen en blijft op iedere gewenste plaats in zijn stand staan. De onderdelen en het gaas van de plissédeur zijn zwart gekleurd.
Het plaatsen van een maatwerk schuifpui horren is geen makkelijke klus. Met onze specialisaties en kennis op het gebied van schuifpuien kunnen wij u daarom van dienst zijn! Interesse? Neem dan contact op via het formulier of de telefoon!

Bel ons op 0418-745041

of vraag direct uw offerte aan