PSK Kiepschuifpui-reparatie-in-Lemmer
Lemmer-reparatie-psk-kiepschuifpui
psk-kiepschuifpui-Lemmer
psk-kiepschuifpui-reparatie-Lemmer

PSK Kiepschuifpui reparatie Lemmer

Reparatie op locatie in Lemmer

Heeft u problemen met uw PSK kiepschuifpui? Van Doorn Openingstechnieken is gespecialiseerd in het repareren van kiepschuifpuien van het merk GU.

Bekende problemen PSK kiepschuifpui

Een PSK kiepschuifpui is uitgevoerd met twee systemen: de loopwagens en het sluitsysteem. Het meest voorkomend probleem van een PSK kiepschuifpui is het uitzakken van de loopwagen-armen. Hierdoor komt de deur te laag te staan ten opzichte van het kozijn. Bij het sluiten van de deur moet u daardoor, met de voet, meeduwen. De gevolgen van versleten loopwagen-armen kunnen behoorlijk ernstig zijn, bijvoorbeeld:

  1. Overbelasting van het sluitsysteem en hendel
  2. Slijtage onderrail
  3. Breken van loopwagen-armen waardoor de deur eruit kan vallen
  4. Uitbuigen van bovenscharen

Binnen enkele uren opgelost

Van Doorn Openingstechnieken belooft u dat we binnen enkele uren uw problemen met uw PSK kiepschuifpui hebben verholpen. Wij vervangen loopwagens, rubbers en/of het hefslot met materialen uit de GU kiepschuifpui-serie. Desgewenst kunnen wij het schuifpuislot(en) vervangen door een slot waarop de centrale huissleutel ook past. En dat allemaal bij u aan huis in Lemmer.

Kiepschuifpui reparatie Lemmer en omgeving

Van Doorn Openingstechnieken heeft een landelijke dekking en werkt ook in Lemmer en omgeving. Bel ons op 0418-745041 of vraag direct hiernaast uw offerte aan. U krijgt van ons een duidelijke prijsopgave om uw kiepschuifpui te repareren. Nadat u de offerte hebt goedgekeurd, maken wij een afspraak met u om de kiepschuifpui te repareren.

Jaarlijks onderhoud PSK kiepschuifpui

Voor een blijvende werking is het belangrijk dat uw PSK kiepschuifpui jaarlijks wordt onderhouden. Bij het jaarlijkse onderhoud halen we de deur eruit voor het reinigen van de bovenscharen. Verder wordt de kiepfunctie van de onderkant gereinigd. Het complete sluitsysteem wordt tevens doorgesmeerd en de loopwagens afgesteld.

Het jaarlijkse onderhoud van een PSK kiepschuifpui kost € 115,- per jaar. Uw PSK kiepschuifpui wordt door ons netjes en goed onderhouden. U kunt daardoor langer genieten van het comfort! Aanmelden voor het jaarlijks onderhoud? Neem contact met ons op via het contactformulier of bel 0418-745041

Bel ons op 0418-745041

of vraag direct uw offerte aan