Schuifpui slot reparatie

Wij maken uw schuifpui slot in enkele uren weer als nieuw

Het is prachtig weer, maar u schuifpui slot is kapot? Met onze schuifpui reparatie zorgen wij er voor dat u weer kunt genieten van uw schuifpui, zoals het bedoeld is. U krijgt weer binnen enkele seconden toegang tot uw terras, tuin of balkon en meer veiligheid bij het afsluiten.

Schuifpui reparatie van bekende problemen

Schuifpuien maken verbinding tussen onze woonkamer en buiten. Of het nu de tuin, het terras of het balkon is; een schuifpui geeft u de vrijheid van het buiten zijn zonder de deur uit te hoeven. Dat was de reden om ooit schuifpuien in uw woning te plaatsen. Maar gaandeweg werd het allemaal minder: de hendel gaat zwaar of de hendel draait door, het pui gaat niet omhoog, het pui gaat niet op slot of dicht en de deur schuift niet meer. Het zijn bekende gebreken die in de loop der tijd ontstaan bij kwaliteitspuien. De problemen ontstaan vooral in de sloten en/of in het loopwerk en ze zorgen dat u steeds minder plezier hebt van uw schuifpui. Ook bij schuifpuislot(en) ontstaan in de loop der jaren vaak problemen: de sloten gaan zwaar en het wordt steeds onhandiger dat er voor de schuifpui een andere sleutel nodig is dan voor de rest van de woning.

Binnen enkele uren opgelost

Wij zijn gespecialiseerd in schuifpui reparatie en wij beloven u dat we binnen enkele uren uw problemen met uw schuifpui hebben verholpen, zodat u weer een stukje vrijheid in uw woonkamer terug krijgt. Wij komen bij u langs en analyseren uw problemen. Met de schuifpui reparatie vervangen wij het loopwerk en/of de sloten met materialen uit de GU hefschuifpui-serie. Desgewenst kunnen wij het schuifpuislot(en) vervangen door een slot waarop de centrale huissleutel ook past. Ook kunnen we de schuifpui voorzien van eenvoudig te bedienen extra sloten of een extra beveiligingsbalk die in één beweging te openen en te sluiten is.

Geniet opnieuw van buiten

Het GU schuifpui assortiment en onze expertise zorgen er voor dat uw schuifpui weer gaan doen waarvoor het ooit bedoeld was: u binnen enkele seconden toegang te geven tot buiten. Zodat u van buiten kunt genieten zonder de deur uit te hoeven. Zo ziet u, voor schuifpui reparatie moet u bij Van Doorn Openingstechnieken zijn!

of vraag direct uw offerte aan