Image

Inbraakbeveiliging

Politiekeurmerk Veilig Wonen: een vanzelfsprekenheid

Van Doorn maakt voor inbraakpreventie en de sloten die zij zelf monteert gebruik van het Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVW). Dit is een handleiding vanuit de politie met een aantal concrete maatregelen. Denk hierbij aan de bereikbaarheid van delen van de gevel en de kwaliteit van sloten. Ook wordt in dit keurmerk bekeken of het pand met alle beveiligingsmaatregelen nog wel veilig te verlaten is indien er brand uitbreekt.
In het keurmerk wordt gebruik gemaakt van een systeem van sterren om de kwaliteit van bijvoorbeeld sloten te meten. Zo staat één ster voor een inbraakwerendheid van minder dan drie minuten, twee sterren voor drie minuten inbraakwerendheid en drie sterren voor vijf minuten inbraakwerendheid. Dit lijkt misschien weinig, maar voor een inbreker is als hij enkele minuten meer tijd nodig heeft vaak een reden om juist uw huis of bedrijf met rust te laten. In een productenlijst van het PKVW is uitgewerkt welke merken en typen helpen om uw huis conform te richtlijn in te werken.
Deze materie is wellicht moeilijk te doorgronden als u er geen ervaring mee hebt. Van Doorn heeft hier al decennialang ervaring mee en kan ook, met behulp van de richtlijn, tot een praktisch advies komen om te voorkomen dat inbrekers uw huis of bedrijf uitzoeken om hun slag te slaan.
 

Actie! Tot 100% korting op
een inbraakpreventie advies

Naar de actie
 
Neem contact met ons op
Bel 0418-745041
of vul het contact formulier in
  • Sleep bestanden hierheen of
    Max. bestandsgrootte: 64 MB, Max. aantal bestanden: 10.