Driepuntssluiting met kerntrekbeveiliging laten plaatsen

SKG*** keurmerk 5 minuten inbraakwerend

SKG*** keurmerk
5 minuten inbraakwerend

Driepuntssluiting met kerntrekbeveiliging voor houten deuren

Een gewoon veiligheidsslot met standaard veiligheidsbeslag is tegenwoordig niet meer voldoende om inbrekers buiten de deur te houden. Inbrekers gebruiken steeds vaker de kerntrekmethode om bij woningen, kantoorpanden en bedrijfsruimten binnen te komen.

Het aanbrengen van een driepuntssluiting met kerntrekbeveiliging is dé oplossing om inbraakleed te voorkomen. U krijgt drie sloten op uw deur, met het bedieningsgemak van één sleutel. De slotenmaker van Openingstechnieken.nl garandeert een optimale inbraakpreventie tegen een speciaal actietarief.

Voorkom kerntrekken

Bij de kerntrekmethode wordt een speciale schroef in de cilinder geschroefd, waarna de cilinder door de inbreker met een ꞌkerntrekkerꞌ uit het slot wordt getrokken. Vervolgens wordt het slot met een schroevendraaier of bouwsleutel eenvoudig geopend. De insluiper verschaft zich op deze wijze binnen tientallen seconden toegang tot uw woning of bedrijfspand.

Een meerpuntssluiting met beveiliging tegen de kerntrekmethode schrikt inbrekers af en zorgt ervoor dat ze uw deur voorbijlopen.

Kerntrekken

GU SKG*** slot op uw deuren, met het bedieningsgemak van één sleutel

De slotenmaker van Openingstechnieken.nl kan uw woning, kantoor of bedrijfspand nu extra voordelig voorzien van het beste GU veiligheidsbeslag. U krijgt een GU driepuntssluiting met kerntrekbeveiliging op uw bestaande deuren. Ofwel: drie sloten op één deur, met het bedieningsgemak van één sleutel.

Het GU veiligheidsbeslag heeft het SKG*** keurmerk en is minimaal vijf minuten inbraakwerend. Dit houdt inbrekers op afstand. De meerpuntssluiting kan bij allerlei soorten deuren worden aangebracht, óók bij kunststof en aluminium deuren. U kunt dit hoogwaardige veiligheidsbeslag door de specialisten van Openingstechnieken.nl op uw deur laten aanbrengen.

Wij monteren uw nieuwe driepuntssluiting bij u op locatie

Image

Wilt u direct alle deuren in uw woning of bedrijfspand gelijksluitend maken, met gebruikmaking van dezelfde sleutel? Informeer naar de mogelijheden. Stel uw vragen en laat uw gegevens achter op bijgaand contactformulier.

Wij nemen vervolgens zo snel mogelijk contact met u op en helpen u graag vakkundig en snel aan optimale inbraakpreventie.

Van Doorn

Bel ons op 0418-745041

Of vraag direct uw vrijblijvende offerte aan

pijl-actie