Image
Image
Image
Image

Normaal € 509,-
Nu tijdelijk € 419,-

SKG*** keurmerk 5 minuten inbraakwerend
Ook mogelijk bij kunststof en aluminium deuren

Normaal € 509,-
Nu tijdelijk € 419,-

Optimale inbraakpreventie tegen een speciaal actietarief

Driepuntssluiting met kerntrekbeveiliging

Een gewoon veiligheidsslot met standaard veiligheidsbeslag is tegenwoordig niet meer voldoende om inbrekers buiten de deur te houden. Inbrekers gebruiken steeds vaker de kerntrekmethode om bij woningen, kantoorpanden en bedrijfsruimten binnen te komen. Het aanbrengen van een driepuntssluiting met kerntrekbeveiliging is dé oplossing om inbraakleed te voorkomen. U krijgt drie sloten op uw deur, met het bedieningsgemak van één sleutel. De slotenmaker van Openingstechnieken.nl garandeert een optimale inbraakpreventie tegen een speciaal actietarief.

Voorkom kerntrekken

KerntrekkenBij de kerntrekmethode wordt een speciale schroef in de cilinder geschroefd, waarna de cilinder door de inbreker met een ꞌkerntrekkerꞌ uit het slot wordt getrokken. Vervolgens wordt het slot met een schroevendraaier of bouwsleutel eenvoudig geopend. De insluiper verschaft zich op deze wijze binnen tientallen seconden toegang tot uw woning of bedrijfspand. Een meerpuntssluiting met beveiliging tegen de kerntrekmethode schrikt inbrekers af en zorgt ervoor dat ze uw deur voorbijlopen.

Drie SKG*** sloten op één deur, met het bedieningsgemak van één sleutel

De slotenmaker van Openingstechnieken.nl kan uw woning, kantoor of bedrijfspand nu extra voordelig voorzien van het beste veiligheidsbeslag. U krijgt een driepuntssluiting met kerntrekbeveiliging op uw bestaande deuren. Ofwel: drie sloten op één deur, met het bedieningsgemak van één sleutel. Het veiligheidsbeslag heeft het SKG*** keurmerk en is minimaal vijf minuten inbraakwerend. Dit houdt inbrekers op afstand. De meerpuntssluiting kan bij allerlei soorten deuren worden aangebracht, óók bij kunststof en aluminium deuren. U kunt dit hoogwaardige veiligheidsbeslag door de specialisten van Openingstechnieken.nl op uw deur laten aanbrengen van EUR 509,- voor slechts EUR 419,- (inclusief btw). Twee deuren tegelijk kost tijdelijk slechts EUR 825,-.

Vraag uw offerte aan

Wilt u direct alle deuren in uw woning of bedrijfspand gelijksluitend maken, met gebruikmaking van dezelfde sleutel? Informeer naar onze voordelige aanbiedingen. Stel uw vragen en laat uw gegevens achter op bijgaand contactformulier. Wij nemen vervolgens zo snel mogelijk contact met u op en helpen u graag vakkundig en snel aan optimale inbraakpreventie.

Bel ons op 0418-745041

of vraag direct uw offerte aan